Jako Proutek

Caresse BraExpert

Brafitting ve fitkách Jako proutek

Na pár dnů přesunou dámy z Caresse BraExpert svůj obchod do našich fitek a pomohou vám vybrat dokonalé prádlo, ve kterém se budete cítit a vypadat skvěle.

Olomouc
22. – 23. listopadu 2023, rezervace termínu zde.

Přerov
7. – 8. prosince 2023, rezervace termínu zde.

Ostrava
3. – 5. ledna 2024, rezervace termínu zde.

Co je to Brafitting?

Brafitting znamená hledání vhodné podprsenky, která bude zákaznici sedět velikostí, střihem i materiálem. „Fitting“ je krejčovský výraz pro zkoušku, při které se posuzuje, jak rozešité šaty sedí a kde je potřeba ubrat nebo přidat. My na vás podprsenku špendlit nebudeme, raději vám dáme vyzkoušet jinou velikost, ale cíl je stejný: abyste odcházela v krásném novém prádle (nebo s broukem v hlavě: brafitting není podmíněný nákupem, můžete si vše v klidu rozmyslet).

Jak takový brafitting vypadá?

Spolu s kvalifikovanou brafitterkou se nejdřív zaměříte na zjištění správné velikosti (která může být skutečně hodně jiná než ta, kterou nosíte teď). Až budete znát velikost, přijde na řadu střih. Každé poprsí je jiné a potřebuje jinak tvarované košíčky a jinak umístěné kostice. Společně také vybereme materiál, v němž se budete cítit dobře a bude vyhovovat účelu, pro který si podprsenku pořizujete. V Caresse máme spoustu krásných podprsenek, na kterých vám ukážeme klasické i moderní materiály a celou škálu dostupných střihů.

Brafitting poskytujeme zdarma, trvá obvykle 30-45 minut a nepotřebujete na něj nic speciálního. Jen pokud budeme vybírat podprsenku pod konkrétní oblečení, vezměte si ho prosím na sebe nebo s sebou. Překážkou pro brafitting není ani operace prsu, skolióza nebo jiná nekonfekční situace.

Proměny našich zákaznic

Vybrat dokonale padnoucí prádlo je občas velká věda. Záleží na vašich rozměrech, tvaru ňader, měkkosti tkáně, množství svalstva a tuku, umístění prsou, šíři hrudníku, symetrii či asymetrii… Často pak zákaznice zjišťují, že mají mnohem větší prsa a útlejší hrudník, než si myslí. S takovou proměnou pak neodcházíte “jen” s novým prádlem, ale i novou figurou a kusem sebevědomí.

🌸 Tato zákaznice k nám přišla s velikostí 80C. Košíček je již od pohledu malý a ňadra z něj utíkají. Obvod je příliš velký a neunese tedy tíhu prsou, která jsou níže, než by mohla být. Střed podprsenky nepřiléhá k hrudní kosti. Jako správná velikost se ukázala EU 70H/UK 32 FF.

🌸 Ukázka, co udělá příliš velký obvod vs. správný obvod. Velký, tedy volný obvod, se nepopere s tíhou ňader a klouže po zádech vzhůru.

🌸 Velmi štíhlá dáma přišla s velikostí 75C, tedy s příliš velkým obvodem a malými košíčky. Domů si odnesla velikost 65F.

Podívejte se i na další proměny zákaznic Caresse BraExpert.

Vše, co potřebujete vědět před objednáním termínu

❓Lze platit kartou?
Ano, můžete platit kartou i převodem.

❓Potřebuju si něco vzít s sebou?
Nemusíte, ale doporučujeme si vzít bačkory, akce jsou ve fitku nebo kavárnách, pokud nerady chodíte bosky.

Na oblečení doporučujeme si vzít tričko a sukni či kalhoty.

❓Musím si něco koupit?
Nemusíte, pokud vám nic nebude sedět, nebo se vám nic nelíbí, není nutné si nic kupovat. V nejhorším s námi strávíte nějaký čas a dostanete rady ohledně prádla.
Bohužel, po minulých zkušenostech musíme zavést rezervační poplatek 200 Kč. Poplatek se platí přímo na webu u rezervace. Pokud si prádlo koupíte, budete jej mít levnější o 200 Kč, pokud si prádlo nekoupíte, 200 Kč vám vrátíme. Pokud bez omluvy nedorazíte, rezervační poplatek propadá nám. Děkujeme za pochopení.

❓Kolik Brafitting stojí?
Je zdarma.

❓Máte s sebou všechno, co je na webu?
To bohužel nemáme, pokud si přejete něco speciálního (např. kojicí prádlo), stačí napsat a my vám to zkusíme přivézt.

Těšíme se na vás! 💚