Podpořte své trávení fermentovanou ovesnou kaší.
Obsahuje kvalitní zdravé tuky a dostatek bílkovin. Zasytí vás a zároveň nevyvolá špatnou hormonální odezvu (nepřiměřené zvýšení krevního cukru a poté inzulínu), která by vás hned od rána dostala na cukrovou houpačku a vaše tělo by hůře odbourávalo tukové zásoby.
Co je vlastně fermentace? Starodávná technika namáčení potravin, která nejenže zvyšuje chuť a texturu, ale také zvyšuje jejich výživovou hodnotu a pomáhá našemu trávicímu systému. Když fermentujeme, „hrajeme si“ s mikroorganismy, ty vytváří probiotika a enzymy, které podporují naši trávicí soustavu a posilují naši imunitu. Jídlo je lépe stravitelné, zbaveno všech antiživin a má blahodárný vliv na naše trávicí ústrojí.
Takto vyvážená kaše vám pomůže dlouhodobě snížit chutě na sladké.
35 g ovesných vloček
20 g polotučného kefíru
150 ml vody
15 g lněného semínka
5 g čekankového toppingu slaný karamel
10 g vanilkového proteinu
60 g sýru Cottage
80 kg hrušky
skořice na dochucení
Energie: 359 kcal (1 526 kJ)
Bílkoviny: 24 g
Tuky: 11 g
Sacharidy: 38 g
Vláknina: 6 g
1
2
3